OKO is gegroeid vanuit de visie en waarden waar ik als persoon voor sta. OKO is het Hawaiiaanse woord voor “eik”. De eik is een diepgewortelde, krachtige boom die blijft groeien en ontwikkelen. Ik zie mezelf als een “eik”. Tijdens onze coachingsessies haal ik de kracht en stabiliteit in jou naar boven, en trigger ik je vermogen om te groeien. Net zoals de eik…

“The kindest thing you can do for someone else, is listen without forming an opinion.” (Lori Deschene)

Een belangrijk aspect van coachen is luisteren zonder oordeel, met een open geest. Het feit dat er op deze manier naar je geluisterd wordt, kan echt opluchten.

OKO staat voor: Oorsprong, Kracht en Ontwikkeling.

 

  • Oorsprong: Terug kijken naar wie jij als persoon bent. Wat maakt jou blij? Wat geeft je energie? Als coach leer ik je stilstaan bij je eigen gewoonten en gedachten, ik hou je een spiegel voor.
  • Kracht: Eigenwaarde en zelfvertrouwen ontwikkelen. Ik coach jou om zelf tot oplossingen te komen, om onafhankelijk en krachtig in het leven te staan.
  • Ontwikkeling: Groeien als persoon en zo de veranderingen die jij in je leven wil zien in de praktijk brengen. Als mentor leer ik je hier de nodige vaardigheden voor aan en rijk ik je nieuwe inzichten aan.